|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Carmen Proteasa sustine Părinți în Dialog - Makerspace la scoala Babel

Carmen Proteasa image
Suma stransa400RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
40 %
Nr
donatii
4

Cred în educație cu toată ființa mea. Cred în copii mai mult decât în orice și nu voi înceta să lupt pentru a-i vedea fericiți în școală.

I'm a do-er... cu alte cuvinte, sunt un om al practicului, al lucrului de mână, al construcțiilor, o mamă topită după lego-ul copilului ei și sunt un om care vrea să creeze lucruri, să își explice lumea prin experimente. Sunt un om care își face pâine acasă decât să cumpere și un om care ar căra saci de ciment pentru construcția unei case, ar bate cuie în lemn pentru un scaun și care ar sta fascinată în fața circuitelor electrice sau mecanice. De ce? Pentru că acestea sunt un rezultat al mâinilor prin acțiunea minții. Și pentru asta, pentru ca astfel de rezultate să apară, ai nevoie de un makerspace, un spațiu colaborativ de învățare.

Unelte, scule, imprimante, tot felul ce lucruri care, îmbinate, te ajută să depășești cine știe ce bariere mentale de care nu erai conștient. În creația și în învățarea de acest gen ești liber. Și eu cred în libertatea asta.

Punem copiii în mijlocul acestui spațiu de makerspace? Îi punem! Ce ar putea ieși de aici? Copii care devin creatori și care se descurcă dacă rămân fără pâine în casă. Devin adolescenți creativi și adulți practici, cu simțul realității în sânge.

Vreau să alerg 5 km pentru cauza asta și vreau să strâng măcar 1000 RON. Ajută-mă. Susține-mă.

O să mă "îmbrac" frumos în 22 aprilie: cu visul că acest maker space devine real prin noi toți.
Mulțumesc!



Previous Next