|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Cosmina Stanculescu sustine Academia mamicilor: Suflet de Copil

Cosmina Stanculescu image
Suma stransa500RON
Target personal500RON
Procentaj din
target
100%
Nr
donatii
4

Doneaza si tu pentru un suflet de copil!

Acest proiect vine în sprijinul copiilor singuri în spital, copii de vârste mici (0-3 ani) oferindu-le șansa de a nu pierde cele mai importante etape de dezvoltare psihică și emoțională, de a preveni o traumă majoră (sentimentul de abandon) care pe termen lung îi poate afecta ireversibil. Prin acest proiect și implicarea voluntarilor din comunitatea locală putem schimba destinul copiilor care pe lângă problemele medicale se confruntă și cu lipsa unui părinte sau aparținător care să-i ofere dragoste, afecțiune, disponibilitate.

Considerăm că nevoia acestui proiect este majoră având în vedere că putem suplini (cel puțin pentru perioade scurte de timp) absența unui părinte. Pe de altă parte, implicarea voluntarilor în acest proiect va responsabilizată și conștientiza persoanele implicate, din perspectiva disponibilității, interacțiunii, afecțiunii oferite copiilor în primii ani de viață. În același timp, pe termen lung, ne dorim să putem colabora cu DGASPC și să ajutam, dacă va fi nevoie (într-un proiect viitor) la integrarea cât mai ușoară a copiilor în mediu familial, astfel încât toată munca realizată de voluntari să poată fi dusă mai departe în familie, copiii să continue să fie valorizați și iubiți necondiționat.

Copiii care din diverse motive stau singuri în spital vor avea posibilitatea să interacționeze cu persoane care le oferă afecțiune, le vorbesc și zâmbesc, le citesc povești, îi plimbă, îi țin în brațe, îi învață primii pași (acolo unde starea de sănătate permite), acordându-le atenție și timp în care ei să poată învăța și explora.Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Cosmina Stanculescu 50 RON Suflet de copil
Anonim 100 RON Sunt mai mult decat incantata sa particip la un asemea proiect. Apreciez faptul ca cineva se gandeste sa ofere putina iubire,si celor care sunt abandonati.
Anonim Anonim 100 RON Anonim
Anonim 250 RON Romani 8:28 – „De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau.”
Previous Next