|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Radu Ticiu sustine Asociatia Educatia la Sat: Școala la Sat

Radu Ticiu image
Suma stransa553RON
Target personal1,001RON
Procentaj din
target
55 %
Nr
donatii
5

Edițiile precedente ale Timotion m-au văzut campion pentru proiectelor Inițiativa în Educație. În acest an voi alerga și voi încerca să strâng fonduri pentru proiectul unei asociații active în mediul rural, dar tot în domeniul educației. I-am cunoscut pe cei de la Asociația Educația la Sat, în cursul pandemiei, când am putut direcționa către beneficiarii lor câteva dintre echipamentele IT colectate, reparate și pregătite de către colegii mei, voluntarii EducaTM și piese de mobilier oferite de către prietenii de la Lingo24. Am povestit cu Ancuța Sârbu, cu Patricia Miculescu și am rămas impresionat de abordările pe care le-au dezvoltat și le pun în operă pentru a le oferi copiilor din familii marginalizate o șansă de a reuși în viață.

În privința sumelor pe care mi-am propus să le colectez, dacă în anii trecuți visam la 10.000+ RON și să fiu cel mai performant fundraiser, acum sunt total dezinteresat de cifre, de topuri, dar vă rog pe voi să contribuiți prin intermediul contului meu de campion! Cu oricât! Nu vreau donații mari, vreau donații multe! :)Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Radu Ticiu 300 RON
Cuc Simina 50 RON Cu exceptia parintilor mei (invatatoare si profesor) nu cunosc pe nimeni atat de acut constient de cat de importanta este educatia pentru o societate sanatoasa si atat de activ in sensul adresarii problemei. Mult succes in toate, Radu!
Anonim 103 RON \o/
Ionel civiXtm 50 RON si la sat, si la oraș, și pe net, li pe stradă,
Hai cu educația!
Dinca Florin Alin 50 RON Go fo it!
Congrats!
Previous Next