|   Inscriere 

Concurs pentru susținători

Ai prieteni care aleargă la Timotion și vrei să îi încurajezi pe traseu? Vino cu o echipă de susținători, faceți un filmuleț haios și puteți câștiga o ieșire la karting pentru 10 persoane!

Pasul 1: află pe ce traseu aleargă prietenii tăi și studiază hărțile și orarul de pe https://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/.

Pasul 2: adună un grup de minim 5 susținători și plănuiți cum să vă faceți remarcați pe traseu.

Pasul 3: pregătiți recuzita și coregrafia (pancarte cu mesaje faine de încurajare, instrumente muzicale sau făceți gălăgie, purtați tricouri cu diverse mesaje simpatice sau costume haioase, etc)

Pasul 4: ziua cea mare Timotion! Haideți pe traseu pentru ”performance” și filmați-vă cu telefonul când atingeți perfecțiunea.

Pasul 5: editați materialul video, mentionand numele Timotion, anul ediției și numele echipei de susținători. Editarea e importantă, veți rămâne în istorie!

Pasul 6: postați video-ul pe evenimentul Timotion V  cel târziu până miercuri 17 aprilie ora 23:59.

Pasul 7: mobilizați-vă prietenii să dea Like (și evident, în spiritul Timotion de susținere, puteți da Like altor echipe care v-au impresionat). Votarea se încheie sâmbătă 20 aprilie la ora 23:59.

Echipa de organizare va alege echipa care a adunat cel mai mare număr de Like-uri și îi va înmâna voucher-ul din partea Red Motor Timișoara pentru un grup de 10 persoane.
Timișoara se mișcă și susține!
Previous Next