|   Inscriere 

Comunitatea Timotion, solidară în fața COVID-19!

Echipa Timotion vine în sprijinul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara și a pacienților confirmați pozitiv cu COVID-19 prin intermediul unei acțiuni de strângere de fonduri al cărei scop este achiziționarea de teste și echipamente de protecție pentru personalul medical.

Inițiativa „fulger” țintește să adune 250.000 lei și este desfășurată în parteneriat cu Asociația Școala Mamei Junior. În doar câteva ore de la lansare, comunitatea Timotion s-a mobilizat și a donat primii 10.000 lei.

„Proiectul și echipa Timotion au crescut în jurul ideii de a fi împreună, de a ne comporta ca o comunitate, în toate situațiile, nu doar atunci când sărbătorim. Membrii comunității Timotion sunt oameni care înțeleg importanța donației lor, care au exercițiul implicării civice și știu că o contribuție, oricât de mică, poate fi vitală” a explicat Cristina Potra Muresan din partea echipei Timotion.

La fel ca celălalte țări afectate de COVID-19, România are nevoie de ajutor. Nu este vreun secret faptul că sistemul medical românesc nu face față dimensiunii și consecințelor unei pandemii. Fiind o criză nemaiîntâlnită până acum, țara noastră se bizuie mai mult decât oricând pe noi, cetățenii ei. Putem contribui comportându-ne responsabil, respectând măsurile de precauție și arătând considerație față de medicii care încearcă să ne salveze. Iar cei care au posibilitatea financiară pot contribui printr-o donație aici, pentru a ajuta contra-cronometru eforturile din linia întâi. Echipa Timotion își pune la dispoziție toate resursele: platforma, procesul de organizare și căile de comunicare. Împreună învingem COVID-19!

Previous Next