|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Calin Iepure sustine Școala Mamei Junior - Transport adaptat gratuit catre hidroterapie

Calin Iepure image
Suma stransa80RON
Target personal500RON
Procentaj din
target
16 %
Nr
donatii
2

Adeseori Ioana Vartosu, initiatoarea proiectului HIDROTERAPIA, mi-a povestit despre copii. Despre cum unii dintre ei nu pot ajunge la bazin, despre cum parintii lor fac autostopul, despre cum unora le este pur si simplu imposibil sa iasa din casa din lipsa transportului adaptat.

In lupta ei, a reusit sa faca rost de un microbuz adaptat si de mai bine de un an incearca sa aduca in masura posibilitatilor cat mai multi copii la terapie.

Stiu... E miraculos atunci când stai și privești cum oamenii se detașează de măști, de rutina de zi cu zi, de griji, de tot ce le suprimă fericirea și observi cum lucrurile mărunte sunt atât de importante!

Pentru ca o ora petrecuta la bazin sau o ora afara din casa, alaturi de alti oameni, alaturi de alti copii, e un miracol pentru ei! Iar ei, acesti copii sunt un miracol pentru noi, pentru că ne învață cum să iubim viața, cum să ne iubim pe noi așa cum suntem, imperfecți.

Va invit si pe voi sa sustineti acest demers... Demersul in a acoperi chelutielile legate de transportul acestor copii nu doar la bazin, ci catre o viata mai buna!



Previous Next