|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Sorina Tamas sustine Little People - Cursa împotriva cancerului

Sorina Tamas image
Suma stransa1,700RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
170 %
Nr
donatii
12

Hmm, campion e mult spus. Ma numesc Sorina, am 32 ani, imi place sa ascult muzica buna, sa dansez, sa merg in vacante cu familia mea, sa rad cu prietenii mei si sa ma bucur de soare.
Ii iubesc pe cei de la Little People de cand i-am cunoscut. Din toamna lui 2011, cand am participat la prima mea tabara de vara a clubului Temerarii, ca supravietuitor de cancer. De atunci, familia mea s-a marit considerabil fiindca am intalnit acolo oameni cu trecut asemanator mie, care m-au invatat cum sa-mi vindec sufletul si cum sa imi imbratisez, cu bratele larg deschise, sanatatea recastigata printr-o lupta dura. Multumesc, Little People!
Voi alerga la Timotion ca sa sustin minunatele proiecte desfasurate de Little People in spital, pentru copiii care trec prin tratament, si ,in afara spitalului, pentru supravietuitori. Vreau sa alerg fiecare metru bucurandu-ma ca pot sa ma implic si zambind Cerului pentru lupta mea cucerita!
Cum zicea un prieten drag al meu, Tudor, te invit sa crezi in viata si sa traiesti frumos. Implica-te! Doneaza!Previous Next