|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Barcean Adriana Ioana sustine Părinți în Dialog - Makerspace la scoala Babel

Barcean Adriana Ioana image
Suma stransa1,090RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
109 %
Nr
donatii
12

#Makerspace la Scoala Babel
#donate #share

Mă numesc Adriana Ioana Bârcean si alerg pentru proiectul Makerspace al Asociatiei Parinti in Dialog (Scoala Babel) in cadrul Timotion pe 22 aprilie la Timisoara.

Sunt profesoara de limba engleza la Scoala Primara Martinesti din judetul Hunedoara si m-am intersectat in parcursul meu didactic, intr-un mod minunat cu Babel Centre, scoala de limbi straine din Timisoara. M-am bucurat mult cand a luat fiinta Scoala Babel si, peste masura, cand a aparut proiectul Makerspace si oportunitatea de a-l transforma in realitate.

Acum 6 ani, Asociatia Babel Education, prin oamenii ei extraordinari, dota modern o sala din Scoala Primara Martinesti, sala ce a servit si serveste desfasurarii a numeroase proiecte minunate.

It's time to pay back! :)

Ca mama de 4 copii consider ca am o responsabilitate in plus de a contribui ca lumea in care cresc copiii nostri sa fie suficient de buna pentru ei.

Am increderea ca odata creat acest spatiu, vom putea sa beneficiem de acesta si noi ca dascali si sa ducem cunostinte si expertiza in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. (Anca Tiurean, iti multumesc pentru inspiratie!)

Atunci cand nu poti sustine financiar un proiect in care crezi dar vrei cu tot dinadinsul sa ajuti, trebuie ca exista cai pentru a putea contribui.
Fiecare avem datele necesare sa facem lumea in care traim, un loc mai bun, deci hai sa ne punem pe treaba!
Sustineti Makerspace la Timotion pe 22 aprilie.
Donate&Share



Previous Next