|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Weisz Erika sustine Ceva de Spus - Un loc

Weisz Erika image
Suma stransa5,300RON
Target personal5,000RON
Procentaj din
target
106 %
Nr
donatii
32

Salut!
Sunt Erika, sunt medic si fiziokinetoterapeut si lucrez de peste 15 ani cu copii. De 6 ani lucrez cu copii cu dizabilitati, oferindu-le terapie cu ajutorul cailor, iar micutii eroi ma surprind in fiecare zi cu ambitia si perseverenta lor.
N-am mai fugit de cel putin 15 ani, si nici atunci nu mi-a placut.
Ce m-a apucat acum? Va prezint pe scurt o parte dintre motive, iar restul le voi prezenta pe pagina mea de fb, sub forma de jurnal dupa fiecare antrenament:
- Lucrez de 5 ani cu copii cu dizabilitati din institutii in speranta sa-i vad intr-o zi pe picioarele lor, la casa lor. Ei cresc, progreseaza, se straduiesc, trag cot la cot cu mine in speranta unui viitor bun .... hai sa nu fie toata munca noastra in zadar!
- Vad zilnic disperarea si totodata ambitia in ochii parintiilor care fac tot posibilul ca puiul lor sa fie independent, ca in momentul in care nu mai sunt ei, copiii sa nu ajunga la mila statului. "Un loc" ar fi linistea batranetii lor.
- Am cunoscut-o pe Eli, un om deosebit, care dupa 25 de ani in diferite institutii reuseste sa traiasca in comunitate, fiind un exemplu al rezilientei. Daca vrei sa-i afli povestea, citeste cartea "Spune-mi ELI". Vei realiza cat esti de norocos!
- In 2018 am cunoscut echipa CDS, oameni frumosi, ambitiosi si perseverenti care ne dovedesc ca fiecare om este util si pretios comunitatii in care traieste.
- In acest fel ofer ocazia tuturor care au uitat de ziua mea in ianuarie, sa se revanseze donand pentru cauza in care cred :)

PS: am facut deja primul antrenament.. Dupa 2 km mi-a fost rau, nu aveam aer, ma durea ficatul, imi vajaiau urechiile si nu mai puteam continua. Nu-mi va fi usor sa alerg 10km (voi avea nevoie de incurajare si sustinere) dar celor care construiesc "Un Loc" sigur le este mult mai greu. Hai sa le fim alaturi!Previous Next