|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Myriam Lazăr sustine Little People - Cursa împotriva cancerului

Myriam Lazăr image
Suma stransa1,005RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
101 %
Nr
donatii
11

Fiecare dintre noi are subiecte ce sunt tabu, lucruri care stim ca exista dar de care ne e teama sa ne apropiem, ne e teama sa aflam cum am reactiona daca am fi pusi in fata lor.
Pentru multi, cancerul este un astfel de subiect. Pentru mine a incetat sa fie acum mai bine de 4 ani odata ce am intrat in familia Little People. Sa vezi puterea si ambitia la ea acasa, in spital, e o mare onoare. Sa poti sta, asculta si lucra alaturi de cei care trec printr-o experienta de genul, oricat de cliseic suna, e o lectie de viata. Te indeamna sa schimbi ceva la tine, te indeamna sa schimbi lumea din jur... te indeamna, cum ar spune unii, sa muti muntii din loc pentru a-i vedea la finish pe toti fiind invingatori, asa cum merita absolut fiecare din ei.
Pentru ei am luat aceasta decizie, pentru ei vreau sa mai trec peste inca un tabu: alergatul.
Nu voi reusi singura sa duc pana la capat prima mea cursa de 10 km, asa cum nici toata activitatea Asociatiei Little People Romania nu ar fi posibila fara implicarea voastra.
Va multumesc tuturor celor care veti fi alaturi de mine, pentru ca in final..veti fi alaturi de cei care ne asteapta in fiecare zi la spital.Previous Next