|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Stanciu Carmen sustine Academia Mamicilor - Implica-te si schimba destine prin educatie

Stanciu Carmen image
Suma stransa1,100RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
110 %
Nr
donatii
8

Cred în puterea educației și de aceea o susțin și promovez de câte ori am ocazia. Educația are un rol esențial în viața oricărei persoane, iar de modul în care ne raportăm la educație depinde tot parcursul evoluției noastre ca persoane. Pornind de la educația primilor ani din viață petrecuți acasă alături de familie și înconjurați de iubire necondiționată, continuând educația în mediul formal (creșe, grădinițe, școli) alături de persoane specializate, cu har și cu dragoste pentru meseria aleasă, vom avea garanția unei generații de copii sănătoși (fizic și emoțional), independenți și fericiți!

Susțin educația care promovează creativitatea, libertatea de a alege, empatia și independența, iar copiii au mare nevoie de toate acestea indiferent de instituția de educație pe care o urmează! Avem nevoie de generații de copii cărora să le asigurăm confortul emoțional care mai târziu, când vor deveni adulți, va fi garantul pentru sănătatea lor mentală.

Vă invit să fiți și voi parte dintre cei care vor contribui azi la formarea generației de mâine și să vă alăturați proiectului ”Implică-te și schimbă destine prin educație”!Previous Next