|   Inscriere 

Profil Fundraiser

RADU SĂRĂNDAN sustine Asociatia OncoHelp - Oferim confort pacientilor bolnavi de cancer!

RADU SĂRĂNDAN image
Suma stransa1,500RON
Target personal1,500RON
Procentaj din
target
100 %
Nr
donatii
7

Sunt psiholog de aproape 8 ani în cadrul Asociației Oncohelp iar în tot acest timp am învățat multe lucruri de la pacienții noștri. Am învățat multe despre susținere, liniste, suferință și iubire .
Empatia personalului angajat (începand cu medicul curant), calitatea actului medical, tratamentul corespunzător, aparatura de înaltă performanță , fac toate obiectul calității vieții pacienților internați la noi. Este obligatoriu ca și confortul lor să fie inclus în acestă ecuație!
Mulți dintre noi abia asteaptă să ajungă acasă după o zi ostenitoare de muncă, nu-i așa? Aici găsim tot: confort, liniște și relaxarea necesară în a ne reface forțele. Sentimentul de "acasă" sună minunat. Din păcate mulți dintre pacienții internați aici nu au posibilitatea sa trăiască acest "feeling". De aceea îmi vine oarecum firesc să susțin acest proiect de suflet.
Nu le vom putea oferi niciodată pacienților sentimentul de "acasă" și nici nu încercăm acest lucru dar putem să le oferim confortul de care au atâta nevoie pentru a le crește calitatea vietii !
Așadar eu aleg să alerg !Previous Next