|   Inscriere 

Profil Fundraiser

MONICA MARIA NEAGOIE sustine Asociatia OncoHelp - Oferim confort pacientilor bolnavi de cancer!

MONICA MARIA NEAGOIE image
Suma stransa7,200RON
Target personal10,000RON
Procentaj din
target
72 %
Nr
donatii
14

Unii oameni au crezut in mine♡, astfel, am onoarea de a fi #AmbasadorTimotion și de a sprijini proiectul “Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!” înscris de #AsociatiaOncohelp la Timotion 2019.

Timișoara - orașul meu de suflet cu oameni frumoși , oraș căruia îi sunt ’’ datoare’’ pentru că m-a adoptat, astfel, încerc să acord o importanță carității și implicării sociale de care acesta are nevoie, din partea mea; cred în menirea fiecăruia de a face bine și de a încerca, prin puterea exemplului, să schimbăm în frumos ceea ce ne înconjoară.

Cred cu tărie în oameni și în convingerea că fiecare dintre noi poate și trebuie să facă fapte bune care produc efecte și care sunt sau nu sunt cunoscute; sper că acest crez să aibă un efect de multiplicare și să genereze acțiuni în lanț, acțiuni simple dar de impact , acțiuni împreună: eu, tu, noi. Acest „împreună” ne susține în a face lucruri mărețe, așa cum împreună cu cei de la MagiCAMP, încercăm să creăm magia pentru copilașii cu afecţiuni oncologice, arsuri şi alte afecţiuni grave.

Mai cred că poate, pentru mine, a venit timpul să încerc să ajut mai mult oamenii din jur, să încerc să le fiu de folos, să le fiu alături, să am curajul să privesc cu mai mult curaj ochii celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Oncohelp înseamnă mult pentru mine prin prisma unui prieten foarte drag, astfel imi doresc ca fondurile strânse în cadrul Timotion 2019 să depașească resursele care sunt imperativ necesare pentru proiectul avut în vedere în acest an.

Pe măsură ce te maturizezi, vei descoperi că ai două mâini: una cu care să te ajuţi pe tine, cealaltă pentru a-i ajuta pe ceilalţi - Audrey Hepburn.

Vino și tu alături de noi!

Înscrie-te în cursa:
https://www.timotion.ro/inregistrare/

Sau poți, pur și simplu, dona:
https://www.timotion.ro/proiecte-2019/asociatia-oncohelp-oferim-confort-pacientilor-bolnavi-de-cancer/

Nu uita să alegi - pentru cursă sau donație - proiectul Asociației OncoHelp - “Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!”

Va multumesc pentru tot binele care il putem face doar impreuna♡♡♡Previous Next