|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Alina Miron sustine Look Inside - Ajuta un bebelus sa castige lupta pentru viata

Alina Miron image
Suma stransa1,202RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
120 %
Nr
donatii
17

Felicitari oameni frumosi! Am reusit impreuna! <3

Vă invităm alături de noi să dăruim împreună: speranţă, încredere, iubire, siguranţă şi zâmbete!
Vom alerga la Timotion pentru a strânge fondurile necesare achiziţionării unui aparat NAVA (Neurally Adjusted Ventilatory Assist) pentru maternitatea Odobescu.
Nou născutul prematur sau bebeluşul născut la termen cu probleme respiratorii este o fiinţă mică şi neajutorată, o minune fragilă, dar care, cu multă atenție, dragoste și îngrijiri de specialitate, poate ajunge să evolueze spectaculos.
NAVA implică utilizarea de semnale electrice emise de muşchii respiratorii ai bebeluşului pentru a informa ventilatorul, preluând astfel în mod natural efortul bebeluşului de a respira.
Sincronizarea efortului bebeluşului cu activitatea ventilatorului poate reduce presiunea sau vătămarea plămânilor şi nivelul de fluctuaţie al dioxidului de carbon din sânge, precum şi variaţiile de sânge din creier.
NAVA creşte semnificativ şansele la viaţă ale bebeluşilor născuţi prematur sau cu probleme respiratorii.
"Împreună salvăm SUFLETE" , suflete mici, gingaşe şi delicate, precum şi suflete mari, sufletele mămicilor care aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină puiuţii la piept! Împreună putem aduce zâmbete pe chipurile lor şi doar împreună putem schimba lumea aceasta într-una mai bună!
Promovăm sănătatea, promovăm empatia, promovăm generozitatea, promovăm prietenia! Alergăm pentru o cauză bună! Alergăm pentru VIAŢĂ!
Iar tu poţi face diferenţa! Poţi dona acum sau te poţi înscrie să alergi alături de echipa noastră, aici: https://www.timotion.ro/proiecte-2019/look-inside-ajuta-un-bebelus-sa-castige-lupta-pentru-viata/

Te aşteptăm cu drag in echipa noastra! <3 <3Previous Next