|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Andreea Henrietta Hertz sustine ARPID - Zâmbete pentru imunitate 2

Andreea Henrietta Hertz image
Suma stransa1,000RON
Target personal2,000RON
Procentaj din
target
50 %
Nr
donatii
9

Dragi prieteni!
A trecut deja un an de când vă rugam să mă ajutaţi să devin campion, să strângem împreună fonduri pentru copiii care suferă de imunodeficienţă primară. Datorită vouă am reusit anul trecut să-mi depăsesc target-ul nu o dată ,ci de două ori si vă mulţumesc pentru asta.
Vin din nou în faţa voastră cu aceeași rugăminte. Dar ,de astă dată ,vă voi spune si unde s-au dus donaţiile voastre. Datorită vouă acești copii au putut să se bucure împreună cu părinţii lor de o tabără. Probabil singurul moment de respiro pe care acesti părinţi l-au avut.
Imaginaţi-vă cum e să te trezesti zilnic cu cea mai cumplită durere în suflet. Imaginaţi-vă cum e să ai un copil bolnav. Cât de neputincios te simţi. Totul e o luptă. Nu ai timp si nici bani de pauză. Într-o lume în care ziua de mâine nu e sigură si un sistem medical care nu-ti oferă nici siguranţa zilei de azi, te agăţi de ce poţi. Si atunci un grup de oameni inimoși îţi oferă sansa de a fugi. Pentru un timp scurt, dar într-un loc sigur, în sânul unei familii care se luptă cu aceeași demoni. Unde esti ajutat, sfătuit si înconjurat de medici, care si-au dedicat întraga viaţă aceleeași lupte.
Vara trecută am avut onoarea de a cunoaște o parte dintre acești oameni. Sunt mândră să spun că am fost primită cu braţele deschise în familia lor.
Haideţi să le oferim si anul acesta un strop de bucurie.
Fiul meu Chris are 8 ani , mergem împreună la Timotion de când avea 6.
Dar anul acesta e special. Anul acesta va alerga pentru prietenii lui.
Noi ne-am înscris la curse pentru Maia, Vlăduţ, Sebi, Mădălina,Dani, Sașa, Cristina, Adelin, Florin,Bogdan, Gabi,Cosmin, Bianca, Mark și multi alţii.
Voi ?Previous Next