|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Ella Mihai sustine Missio Link International - Biblioteca mea din strada

Ella Mihai image
Suma stransa350RON
Target personal500RON
Procentaj din
target
70 %
Nr
donatii
3

Salut! :)

Sunt Ella, sunt consilier educativ si lucrez de peste 3 ani cu copii in situatii de risc, oferindu-le educaţie şi speranţă, atât în ceea ce priveşte şcoala, cât şi în domeniul abilităţilor sociale vitale, iar micutii eroi ma surprind in fiecare zi cu creativitatea si potentialul lor.

Eu cred că #educația are puterea să schimbe viitorul nostru, al tuturor, de aceea la Timotion alerg pentru ”Biblioteca mea din stradă".

Săptămânal, timp de 6 luni, o bibliotecă mobilă va fi la dispoziția a peste 120 de copii din familii defavorizate din zona metropolitană Timișoara, în sesiuni interactive, cu câte 10-12 copii, care vor avea posibilitatea să împrumute cărțile prezentate de voluntarii noștri, Ambasadorii Lecturii, și să le citească, iar apoi să le discutăm împreună. Astfel, credem că vor iubi lectura, vor fi inspirați de poveștile și personajele cărților, dorind un viitor mai frumos.

Dacă și tu crezi că fiecare dintre noi are nevoie de un erou, deschide-le copiilor poarta imaginației și participă alături de noi la Timotion!

Pâna la 31 martie 2019 intră pe www.timotion.ro

1. Selectează ÎNSCRIE-TE (dacă vrei să alergi) sau DONEAZĂ ACUM
2. Selectează 17. Missio Link Internațional – Biblioteca mea din stradă
3. Completează formularul de înscriere
4. Invită-ți prietenii!

“Educaţia este un camarad pe care nici un viitor nu îl poate ameninţa, nici o crimă nu îl poate distruge, nici un duşman nu îl poate îndepărta, şi nici un fel de nepotism nu îl poate face sclav.” Autor necunoscutPrevious Next