|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Alexandra Barza sustine Copii si Zane - Pot si eu in ritmul meu!

Alexandra Barza image
Suma stransa2,493RON
Target personal2,000RON
Procentaj din
target
125 %
Nr
donatii
27

Salut! Ma numesc Alexandra si nu sunt o persoana iesita din comun. Am un job cu norma intreaga si o viata personala ce nu se ridica la nivelul de Instagram. In niciun aspect. Nici macar cand vine vorba de mancare sau city breaks. Ma pricep sa fiu mediocra, nemultumita si sa-mi spun ca mi-as dori ca lucrurile in tara asta sa fie altfel, fara sa fac prea des vreo actiune care sa schimbe lucrurile in bine.
Dar pot. Pot sa lucrez cu norma intreaga. Pot sa imi asigur singura venitul pentru un trai decent. Pot sa conduc. Pot sa decid pentru mine. Pot sa ma integrez in societate. Pot sa fac sport. Pot sa fiu independenta. Mi se pare ceva normal normal sa pot.
Multi dintre copiii cu autism sau cu intarzieri in dezvoltare au nevoie de ajutor, pentru a avea sanse la o viata pe care eu o consider normala. Unii dintre ei au potentialul de a muta muntii si de a ne depasi toate realizarile, de a schimba in bine tara si lumea de care ne plangem. Dar singuri nu vor putea sti niciodata.
Asociatia Copii si Zane le ofera copiilor cu autism si cu intarzieri in dezvoltare sprijinul necesar pentru a-si atinge potentialul. Acolo sunt oameni iesiti din comun care au nevoie de ajutor pentru a ajuta, de mai multa expunere si de bani, pentru a putea schimba lumea in bine.
Anul acesta ma voi antrena si voi alerga pentru a sustine Asociatia Copii si Zane. Voi posta pe facebook pregatirea mea pentru cursa (mai sunt doar 3 saptamani si abia m-am inscris, asa ca nu va faceti griji de prea mult spam ) si va voi incuraja, la fiecare antrenament, sa ii sustineti si voi cu o donatie. Si pentru ca si prim-ministrul vorbeste despre sine la persoana a treia, va incurajez si eu asa: Nu fiti ca Alexandra. Fiti si voi ca oamenii faini de la Asociatia Copii si Zane.Previous Next