|   Inscriere 

Profil Fundraiser

TIUREAN ANCA sustine Solidart - Teatru documentar: “Oricine nu se supune”

TIUREAN ANCA image
Suma stransa1,100RON
Target personal8,000RON
Procentaj din
target
14%
Nr
donatii
13

Susțin acest proiect pentru că demersurile pe care le presupune implementarea au multe în comun cu meseria mea de psihoterapeut: intervievarea oamenilor cu privire la experientele lor de viață traumatice sau profund transformatoare constituie o doză importantă de psihoterapie narativă; cercetarea istoriei noastre printre mărturii și documente - o anamneză confruntativă; transpunerea în teatru a scenariului rezultat - o tehnică psihodramatică.
România are nevoie de terapie, iar terapia unei nații se face prin artă - ea ne cheamă la exprimare, ne inspiră la acțiune, ne lasă în mental sămânța unei noi mentalități pe care-o dobândim abia după ce avem curajul să ne privim pe noi înșine în oglindă.
Vă invit să alergăm împreună la Timotion în contul acestui proiect și să mă ajutați la strângerea targetului de donații pe care mi l-am propus 8000 de lei.

Fiecare persoană care îmi donează pe site pentru acest proiect o sumă de minim 50 lei va primi un semn de carte personalizat, iar în ziua evenimentului, la standul Solidart, vom trage la sorți un nume - câștigătorul unui voucher cu 10 ședințe de consiliere filosofică gratuite (în valoare totală de 1000 de lei)Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Traian PROCAD SRL 100 RON Succes!
Alicia si Bogdan 100 RON Succes, suerte!
Sarbu Oana 50 RON Cu toată dragostea
Nora V. Nora Vintila PFA 50 RON Natiunea are nevoie de terapie. Da.
Gabriela Kolcsei ---- 50 RON Mult succes!
Barbanta Alexandra 50 RON
Good luck!
Truica Ilena 100 RON Foarte faina inițiativă! Succes!
Paula & Dani 100 RON Succes!
Negrea Mihaela 50 RON Hai, Anca!
Anca Tiurean Cabinet psihoterapie familiala 100 RON Biletul de stationat pe centru la o cina cu familia e scump zilele astea. Gatim deci acasa si ne pregatim de Timotion. Ce fierbe in familie, sauna emotionala produce. Carbunii: #OricineNuSeSupune
Anonim 100 RON Pentru arta si cultura, dar mai ales pentru consiliere filozfica!
Denisa 150 RON Multumesc ca ne inspiri! Succes!
Cristina Potra-Muresan 100 RON Pentru oameni faini si proiecte faine!
Previous Next