|   Inscriere 

Profil Fundraiser

TIUREAN ANCA sustine Solidart - Teatru documentar: “Oricine nu se supune”

TIUREAN ANCA image
Suma stransa1,100RON
Target personal8,000RON
Procentaj din
target
14 %
Nr
donatii
13

Susțin acest proiect pentru că demersurile pe care le presupune implementarea au multe în comun cu meseria mea de psihoterapeut: intervievarea oamenilor cu privire la experientele lor de viață traumatice sau profund transformatoare constituie o doză importantă de psihoterapie narativă; cercetarea istoriei noastre printre mărturii și documente - o anamneză confruntativă; transpunerea în teatru a scenariului rezultat - o tehnică psihodramatică.
România are nevoie de terapie, iar terapia unei nații se face prin artă - ea ne cheamă la exprimare, ne inspiră la acțiune, ne lasă în mental sămânța unei noi mentalități pe care-o dobândim abia după ce avem curajul să ne privim pe noi înșine în oglindă.
Vă invit să alergăm împreună la Timotion în contul acestui proiect și să mă ajutați la strângerea targetului de donații pe care mi l-am propus 8000 de lei.

Fiecare persoană care îmi donează pe site pentru acest proiect o sumă de minim 50 lei va primi un semn de carte personalizat, iar în ziua evenimentului, la standul Solidart, vom trage la sorți un nume - câștigătorul unui voucher cu 10 ședințe de consiliere filosofică gratuite (în valoare totală de 1000 de lei)Previous Next