|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Bure Lucian sustine Asociatia Solidart: Teatru Surd - La început a fost tăcere

Bure Lucian image
Suma stransa1,375RON
Target personal500RON
Procentaj din
target
275 %
Nr
donatii
6

Ma alatur altor oameni faini sustinand Asociatia Solidart in proiectul Teatrul Surd - La inceput a fost tacere.
DE CE?
Suntem asaltaţi de imagini, text şi sunet. Suntem conectaţi la un ocean de informaţie. Dar înţelegem din ce în ce mai puţin. Ignorăm din ce în ce mai mult, cu nasul în ecran. Auzim din ce în ce mai greu, cu căştile pe urechi. Vorbim fără să spunem nimic. Trecem unii pe lângă alţii conectaţi la altceva, şi în acelaşi timp deconectaţi unul faţă de celălalt. Personaje principale ale unor poveşti care trec în linişte, pe stradă. Fără să se atingă.
CE INSEAMNA ACEST PROIECT?
Proiectul „Teatru Surd” îşi propune să realizeze un spectacol de teatru care va avea ca temă comunicarea şi formele ei, în care vor juca maxim 10 actori surzi. Mai întâi le vom cunoaşte poveştile şi apoi vom scrie o piesă de teatru. Angela Mate, interpret mimico-gestual, ne va introduce în comunitatea surzilor şi ne va consilia pe tot parcursul proiectului. Andrei Ursu va susţine câteva ateliere de teatru şi de storytelling cu cei care vor deveni actori în spectacol, apoi va scrie piesa de teatru iar Ana-Maria Ursu va regiza spectacolul „La început a fost Tăcere”, care va avea 3 reprezentaţii.
CE VA SCHIMBA ACEST PROIECT?
Proiectul își propune să dărâme bariere şi să determine oamenii să își pună întrebări, folosind înclinaţia naturală, înnăscută, a surzilor spre expresivitate corporală. Considerăm o valoare să arăți și altora ceea ce oamenii pot face, nu să insiști pe ceea ce nu pot. Da, surzii nu pot să audă, dar în rest, ei pot să facă orice!
AJUTA-I SI TU!Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Bure Lucian 250 RON
Anonim 250 RON n/a
Anonim 100 RON Felicitari pentru initiativa!
Corina Varjan 100 RON Haide Lucian, mult succes tuturor!
Continental Automotive 575 RON
Busuioc Elena 100 RON Felicitari !
Previous Next