|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Raluca Trucă sustine Fundatia de Abilitare Speranta: "Impreuna invingem DOWN-ul! - editia a 2-a"

Raluca Trucă image
Suma stransa50RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
5 %
Nr
donatii
1

Nu sunt prea multe de spus despre mine: femeie, mămică, profesionist, soție – roluri pe care orice femeie din lume le are. Dar sunt multe de spus despre cauza în care cred. Ca mămică, am fost, de multe ori, martor la comportamente discriminatorii față de copiii cu dizabilități. În parc, la grădi sau la școală, oriunde sunt copii, există cineva care etichetează. Vreau să schimb asta. Vreau ca ai mei copii să trăiască într-o lume fără diferențe și fără etichete, să se joace liber și deschis cu prietenii lor, indiferent de categoria socială.
Susțin alergarea pentru beneficiile pentru sănătate. Susțin Timotion pentru minunata ocazie de a lucra împreună, în comunitate, pentru binele tuturor. Susțin Fundația de Abilitare ”Speranța” din convingerea că împreună putem realiza schimbarea în bine.
Împreună, putem duce vorba mai departe: sindromul Down nu e bau-bau! Nu e o boală. Nu se transmite. Copiii cu sindrom Down nu trebuie marginalizați. Sunt prietenii și colegii copiilor noștri. Cu ajutorul nostru, pot fi viitori adulți independenți și pe deplin integrați în societate. Și, cum orice drum începe cu un prim pas, ne poți ajuta să le asigurăm primii pași spre acest viitor. Implică-te! Vino să alergăm împreună în 23 aprilie! Donează!



Previous Next