|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Ioana Mărăscu sustine Asociatia Solidart: Teatru Surd - La început a fost tăcere

Ioana Mărăscu image
Suma stransa450RON
Target personal1,000RON
Procentaj din
target
45 %
Nr
donatii
4

Teatru pentru teatru. Suflet pentru suflet. Sunt Ioana Mărăscu, actrita la compania independentă Arte-Factum si aleg sa sustin oameni in care cred, oameni devotati artei si diversitatii. Solidart, echipa care lupta pentru incluziune, care adapteaza TEATRUL, marea noastra iubire, pentru intreaga comunitate. Fiți alături de echipa #artefactum, haideți cu noi, alerg pentru voi!Doneaza si tu!

Ai ales sa sustii pe:
Ioana Mărăscu din echipa #artefactum

Vei dona pentru proiectul:
Asociatia Solidart: Teatru Surd - La început a fost tăcere


Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Arte-Factum Asociatia Culturala Arte - Factum 100 RON #artefactum susține Teatru Surd
Kocsárdi Levente 150 RON O susțin pe Ioana Mărăsci
Simona Donici Asociatia Culturala Arte Factum 100 RON Vă puteți imagina cum e să fii #surd într-un oraș, să zicem, Timișoara? Tânăr, bătrân, copil, femeie sau bărbat, să fii #surd, iar orașul să fie și el #surd la nevoia/dorința ta de teatru accesibilizat, la dreptul tău la cultură. Nu mergi la concerte simfonice sau la operă pentru că nu poți auzi. Și nu mergi la teatru, pentru că nu-l poți auzi și singurul acces la #cultură rămân filmele,difuzate prin mall-uri, într-un oraș fără cinema de artă.
Arte-Factum a făcut, în toate stagiunile sale, o condiție esențială din accesibilizarea teatrului: am creat noi spații teatrale în Timișoara pentru Nocturnalii și am avut grijă să fie accesibile utilizatorilor de scaun rulant; am inițiat translarea narativă pentru nevăzători și supratitrări simplificate pentru #surzi; am învățat chiar și LMG să putem comunica eficient și prietenos cu #surzii care au venit la spectacole și am folosit semne în prezentarea spectacolelor.
Acum, Solidart, Basca și extraordinarul translator LMG Angela Mate fac un mare pas înainte: spectacolul ”La început a fost Tăcere”, jucat exclusiv de actori #surzi, în limbaj mimico-gestual.
Susținem și vă rugăm pe voi toți, toți prietenii noștri și spectatorii spectacolelor #artefactum, să susțineți acest manifest fără cuvinte.
Fiți alături de noi, sunteți bineveniți în echipa #artefactum! Donați cât puteți: puțin cu puțin se face destul. Dați vestea mai departe, aduceți-vă și prietenii în echipă. Acum că suntem împreună, e mai bine!
Mihai Donici Arte-Factum 100 RON Ioana Mărăscu, cea mai tânără actriță a companiei independente Arte-Factum, aleargă la Timotion pentru teatru! Ea a ales să fie Campioana echipei #artefactum și să susțină unproiect extraordinar de frumos, pus la cale de Asociația Solidart, Teatrul Basca și Angela Mate: Teatru Surd. Susțin și vă rog pe voi toți, prietenii și spectatorii spectacolelor #artefactum, să susțineți acest manifest fără cuvinte. Bravo, Ioana!
Previous Next