|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Raul Pup sustine Asociatia OncoHelp: Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic!

Raul Pup image
Suma stransa1,545RON
Target personal2,000RON
Procentaj din
target
77 %
Nr
donatii
16

Salut, numele meu este Pup Raul. La varsta de 16 ani, fara a sti exact ce presupune, am participat la primul meu concurs de alergat: maraton (42 km). Din acel moment, acest sport a devenit o parte importanta a vietii mele, care mi-a oferit multe momente de implinire si fericire.

Acum, pentru prima data, imi doresc sa ma implic in comunitate prin intermediul alergarii. In data de 6 iunie voi participa la Timotion (21 km) pentru a sustine, printr-o strangere de fonduri Asociatia OncoHelp – este o asociatie non-guvernamentala care furnizeaza servicii medicale pentru bolanvii de cancer. Obiectivul donatiilor este sa adune banii necesari pentru achizitionarea unui sistem pentru pozitionarea pacientilor pe durata efectuarii tratamentului prin radioterapie.

Am ales sa ma implic in acest proiect din dorinta de a sprijini persoanele bolnave de cancer care se trateaza la OncoHelp. Printr-o implicare minima a fiecaruia dintre noi putem sa oferim ajutorul de care e nevoie.

Va invit sa fiti alaturi de mine in acest proiect si sa donati. A darui nu inseamna doar a face o donatie, ci inseamna a face o diferenta in viata cuiva.Donatii confirmate pentru acest fundraiser

PUP PETRU 100 RON Sint alaturi de cei bolnavi si neputinciosi.
Dobarcau Daniela 100 RON Invingem cancerul!
PUP MIRCEA 100 RON Pentru o persoana in suferinta.
Ionescu Ghiorghita 100 RON Hopa and trust !Together we win!
Ghiță Sărăcescu 10 RON :)
Ramona Dobosi 200 RON You re a FIGHTER!
Bulgarasu Madalin 100 RON Small action X lots of people = Big change
Iancu Denis 10 RON :)
Nicoara Ionela 40 RON :)
Anonim 222 RON :)
Pup Raul 100 RON "We make a living by what we get, but we make a life by what we give."
Adrian Popa 223 RON :)
Maria Stan 100 RON Mult succes! ;)
Vasilcin Iasmina 100 RON :)
Bojan Gratiela 20 RON :)
CDN Ing 20 RON Alearga Pupito!!
Previous Next