|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Ștefan Iulian Cojocnean sustine Fundația de Abilitare Speranta: UnLoc de cursă lungă

Ștefan Iulian Cojocnean image
Suma stransa350RON
Target personal4,000RON
Procentaj din
target
9 %
Nr
donatii
3

Mă numesc Ștefan Cojocnean și sunt antrenor, multiplu recordman mondial în sporturi extreme și Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara.
Ca antrenor, am reușit să recuperez copii cu o motricitate foarte scăzută, copii cu retard mental, inclusiv o fetiță de 11 ani care avea 33 de operații la membrele inferioare; toți aceștia au reușit să practice sportul pe Skyrunners la un nivel ridicat.
La ediția anterioară Timotion am susținut Fundația de Abilitare Speranța, pentru a transmite societății un semnal pozitiv în legătură cu integrarea prin sport a copiilor cu dizabilități. Proiectul I am enough a arătat comunităţii abilităţile acestor copii, conferindu-le încredere în sine, sentimentul propriei identități, dar și pe cel de apartenență.
Am ales să devin din nou Campion pentru Fundația de Abilitare Speranța, iar de data aceasta voi alerga și voi strânge fonduri pentru UnLoc de cursă lungă.
Proiectul își propune să sprijine adulții dezinstituționalizați în ceea ce privește educația și intervenția pentru sănătate și să dezvolte un nou serviciu social: echipa mobilă UnLoc_Aproape pentru a preveni (re)instituționalizarea a cel puțin 20 de adulți cu dizabilități din Timișoara.
Fiecare om cu dizabilități care nu ajunge într-o instituție pentru că UnLoc e alături de el și familia sa la timp: iată scenariul cu sens pe care aleg să îl susțin!
Pentru că în fiecare din noi există un potențial care vrea să fie descoperit.
Pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă.

Haideți alături de mine să facem UnLoc mai bun pentru mai mulți!Donatii confirmate pentru acest fundraiser

Cab. Av. Alexandru Mușătoiu Alexandru Mușătoiu - cabinet de avocat 200 RON Să facem lumea asta un loc mai bun pentru toți!
Nelutu 50 RON Succes
Szekely Eugen 100 RON O cursa lunga pentru o cauza buna!
Previous Next