|   Inscriere 

Cum te înscrii

cum_te_inscri_IMG_0101_300Înscrierile la Timotion VI se fac strict online, în perioada 27 august – 30 septembrie 2020, prin accesarea butonului Inscriere. În cazul în care ai participat şi anul trecut, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Pentru a te înscrie, vei alege cursa la care vrei să participi, precum şi proiectul pe care îl vei susține prin taxa ta de participare la eveniment.

Opţional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte, o echipă putând însemna orice de la un grup de colegi de serviciu sau de şcoală, la membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni, doar respectând legislația în vigoare în vreme de pandemie, în cazul evenimentelor sportive sau de recreere în aer liber, disponibilă aici.

Participanții minori cu vârstă pe 12 ani se vor înscrie individual și vor plăti taxa de înscriere, pentru a primi medalia. Copiii cu vârsta de până la 12 ani (născuţi după 11 octombrie 2009) vor fi înscriși de către un adult și vor putea alerga doar dacă sunt însoţiţi de un părinte / tutore, iar acesta participă/aleargă împreună (langă) minor pe toată durata traseului.

Ce presupune înscrierea online

La înscriere, va trebui sa furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului. Pe baza acestei adrese de e-mail îți vei putea accesa oricând profilul şi vei putea să:

  • Vezi numărul de referință pe care trebuie să-l incluzi în instrucţiunile de plată, pentru transfer bancar sau plata la ghişeul unei bănci
  • Verifici statusul înscrierii, după ce ai efectuat plata taxei (acesta va fi actualizat în maxim 5 zile de la data în care banii ne intră în cont)
  • Adaugi / modifici echipa din care faci parte
  • Înscrii unul sau mai mulți copii sub 12 ani
  • Adaugi o poză și un text în care te prezinţi
  • Îți activezi profilul de campion
  • Plătești taxa de înscriere online, cu cardul

Înscrierea participanților minori

Înscrierea copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani se poate face numai de către un participant adult care s-a înscris deja la cursa respectivă, din secțiunea „Pagina ta” (necesită autentificare).

Taxe de participare

La ediția Timotion VI taxa de participare unică este de 60 lei.

 

Participarea este gratuită pentru copiii sub 12 ani (născuţi după 3 octombrie 2009).

Prin înscriere, te obligi sa respecți Regulamentul de participare.

Formularul de înscriere se regăsește aici: Inscriere.

În caz că ai intrebări sau întâmpini greutăți la înscriere, te rugăm să ne trimiţi un e-mail pe adresa info@timotion.ro pentru a-ţi putea veni în ajutor.

 

Previous Next