|   Inscriere 

Cum te înscrii

cum_te_inscri_IMG_0101_300Înscrierile se fac online, în perioada 13 ianuarie 2020 – 22 aprilie 2020, prin accesarea butonului Inscriere. În cazul în care ai participat şi anul trecut, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Pentru a te înscrie, vei alege cursa la care vrei să participi, precum şi proiectul pe care îl vei susține prin taxa ta de participare la eveniment.

Opţional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte, o echipă putând însemna orice de la un grup de colegi de serviciu sau de şcoală, la membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni. Vom avea un clasament pentru a stabili echipa cu cel mai mare număr de participanţi și echipa care a strâns cele mai multe fonduri (indiferent de cursele la care au participat membrii echipei sau proiectele pe care le-au susţinut).

Pentru participanții minori, va fi necesar acordul scris al unui părinte / tutore. Formularul trebuie depus odată cu ridicarea kit-ului de start, de către respectivul părinte / tutore care va trebui să prezinte şi un act de identitate. Copiii cu vârsta de până la 12 ani (născuţi după 10 mai 2008) vor putea participa doar dacă sunt însoţiţi de un părinte / tutore, iar acesta participă/aleargă împreună (langă) minor pe toată durata cursei.

Ce presupune înscrierea online

La înscriere, va trebui sa furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului. Pe baza acestei adrese de e-mail îți vei putea accesa oricând profilul şi vei putea să:

 • Vezi numărul de referință pe care trebuie să-l incluzi în instrucţiunile de plată, pentru transfer bancar sau plata la ghişeul unei bănci
 • Verifici statusul înscrierii, după ce ai efectuat plata taxei (acesta va fi actualizat în maxim 5 zile de la data în care banii ne intră în cont)
 • Adaugi / modifici echipa din care faci parte
 • Înscrii unul sau mai mulți copii sub 12 ani
 • Te înscrii la încă o cursă
 • Adaugi o poză și un text în care te prezinţi
 • Îți activezi profilul de campion
 • Plătești taxa de înscriere online, cu cardul.

Înscrierea la mai multe curse

Cei care doresc să participe la mai multe curse vor putea adauga curse suplimentare din pagina de profil, atata timp cat cursele alese nu se suprapun ca interval orar. Confirmarea inscrierilor se va face dupa achitarea taxei de participare aferente fiecarei curse.

Înscrierea participanților minori

Înscrierea copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani se poate face numai de către un participant adult care s-a înscris deja la cursa respectivă, din secțiunea „Pagina ta” (necesită autentificare).

Taxe de participare

 1. Crosul Continental (~2km) – 50 RON
 2. Cursa Flexik pentru familii cu copii – 50 RON
 3. Cursa Hamilton distracție pe roți: fotoliu rulant / role – 50 RON
 4. Crosul Visma (5-6 km) – 70 RON
 5. Crosul AKWEL (10km) – 80 RON
 6. Semimaratonul Profi (~21km) – 90 RON
 7. Cursa Flex – #TimotionEverywhere – 50 RON

Participarea este gratuită pentru copiii sub 12 ani (născuţi după 10 mai 2008).

Prin înscriere, te obligi sa respecți Regulamentul de participare.

Formularul de înscriere se regăseste aici: Inscriere.

În caz că ai intrebări sau întâmpini greutăti la înscriere, te rugăm să ne trimiţi un e-mail pe adresa info@timotion.ro pentru a-ţi putea veni în ajutor.

 

Previous Next