|   Inscriere 

Regulament de participare

Alergare în siguranță

Timotion 2021 va fi un eveniment de alergare sigur, realizat în condiții de pandemie, adaptat normelor sanitare din perioada desfasurării.
Suntem în contact cu autoritățile locale și medicale pentru asigurarea unor condiții bune de alergare.

Pentru ca situația se poate schimba în perioada dinaintea evenimentului te rugăm sa citesti acest regulament din nou, înaintea concursului, pentru a ști condițiile participării. Alergători sau organizatori, vom respecta toate măsurile de siguranță în vigoare la data concursului.

 

Prin ÎNSCRIEREA la acest eveniment, concurenții acceptă automat prezentul Regulament.

„Timotion – Timişoara se mişcă” este un eveniment sportiv de masă având ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare şi sport, precum şi strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile şi cauze din Timişoara și din vestul a României. Acesta este denumit în continuare Eveniment sau Evenimentul.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Asociaţia Alergotura”  şi de Fundaţia Comunitară Timişoara, în parteneriat cu autorităţi şi instituţii locale, sponsori, asociaţii şi persoane juridice sau fizice, care îşi aduc aportul pro-bono / sub forma de voluntariat.

Informaţii cu titlu general

Anul acesta 11 proiecte vor fi sustinute de catre participantii la eveniment.

Proiectele pot fi sustinute prin:

  • donatii, care nu implica participarea la curse, dar pentru care e necesar ca cel care strange donatiile sa se inregistreze ca Campion
  • donatii, care nu implica participarea la curse, in contul unui Campion
  • taxa de participare in suma fixa, cu participare la cursele necronometrate
  • donatii, cu participarea la cursele cronomentrate, prin atragerea de donatii in contul propriu de Campion

Detalierea curselor

Ne propunem ca la ediția Timotion VII sa facem un mic pas către normalitate si să organizăm atât curse cronometrate cât și necronometrate.
Cursele Timotion ediția 2021 sunt disponibile la: http://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/.
Orice modificări vor fi anunțate pe site şi pagina de Facebook a evenimentului.

Înscriere şi taxa de participare

Vârsta recomandată

Pentru cursa de semimaraton (21 km), participanții trebuie să aibă 18 ani împliniți la data de 06.06.2021.

Pentru cursa de 10 km, participanții trebuie să aibă 16 ani împliniţi la data de 06.06.2021.

Pentru cursa de 5 km, participanții trebuie să aibă 12 ani împliniți la data de 06.06.2021.

Recomandăm copiilor cu vârsta de până la 12 ani (născuți după 6 iunie 2009) să participe doar însoțiți de un părinte / tutore, care să alerge împreună (lângă) minor pe toată durata cursei.

Înscrierea

Înscrierea se va face până la data de 16 mai 2021. Înscrierea se face doar online pe  http://www.timotion.ro/inregistrare/ (pentru cei care participă prima dată). Persoanele care au deja un cont de la ediţiile anterioare vor trebui să se autentifice pe pagina http://www.timotion.ro/login/ folosind adresa de e-mail pe care au facut inscrierea.

Taxa de participare

Avem in vedere organizarea a trei curse necronometrate și trei cronometrate (5km, 10,5km, 21km).

Cursele cronometrate au un numar limitat de participanti, din motive preventive, iar condițiile de participare sunt stricte. Participarea la aceste curse va fi rezervată Campionilor, celor care vor reuși să strângă din donații pentru proiectul ales cel puțin 250 de lei pe platforma Timotion, sub profilul lor de campion, care este suma minima necesara pentru a intra in competitia pentru un loc la cursa aleasa. Validarea locului la cursele cronometrate se va face dupa inchiderea perioadei de inscriere, in ordinea descrescatoare a valorii donatiilor stranse.  Campionii care nu reusesc sa stranga mai mult de 250 de lei vor avea garantat un loc la o cursa necronometrata, la alegere. Campionii care au reuit sa stranga peste 250 de lei din donatii dar nu au prins un loc la cursa dorita vor fi ofertati spre o alta cursa cronometrata, daca mai sunt locuri disponibile sau li se va oferi un loc la o cursa necronometrata la alegere. In semn de pretuire pentru efortul lor Campionii care nu se vor califica pentru cursele cronometrate vor primi din partea organizatorului tricoul evenimentului. Taxele si donatiile NU se returneaza.

Cei care vor alege mișcarea de plăcere vor putea să susțină proiectele participând la cele 3 curse necronometrate prin susținerea cu 60 de lei a proiectului ales.

Participarea este gratuită pentru copiii sub 12 ani (născuți după 6 iunie 2009).

Detalii plată

Plata se face prin transfer electronic automat (la înscriere) sau prin transfer bancar. Transferul bancar se face în contul specificat mai jos:

Beneficiar: Clubul Sportiv Asociatia Alergotura
Banca: Banca Comercială Română
IBAN: RO93 RNCB 0715 1573 8666 0001
În cazul în care plata se face prin transfer bancar sau depunere de numerar la ghişeul băncii, trebuie specificate urmatoărele:

  • Numele participantului (sau participanţilor) pentru care se achită taxa de înscriere
  • Numărul de referinţă primit la efectuarea înscrierii online pe timotion.ro sau numerele de referinţă în caz că se efectuează plata pentru mai mulţi participanţi odată

La ediția Timotion 2021 taxa de participare este nerambursabilă și nu poate fi transferată altui participant. Taxa de participare poate fi restituită doar în cazul în care evenimentul nu poate avea loc din motive care nu țin de organizatori și ca urmare a unei cereri de restituire, motivata,  facută de către plătitor în termen de șapte zile calendaristice de la data anunțului.  Principalul scop al evenimentului Timotion, pe lângă cel de mișcare/alergare, este sprijinirea comunității din care facem parte prin proiectele ONG-urilor înscrise la Timotion, iar în cazul în care evenimentul nu va mai avea loc din motive care nu țin de organizatori sumele nerestituite la cerere vor fi direcționate înspre proiectele respective.

Participare

Programul evenimentului se regăsește pe pagina evenimentului: https://www.timotion.ro/program-eveniment/

 

Număr de cursă

Fiecare concurent validat va primi un numar de concurs. La cursele cronometrate numarul de concurs va contine si cipul de cronometrare. Numarul de concurs nu este transferabil catre o alta persoana fara aprobarea scrisa a organizatorului.

In functie de masurile care trebuiesc luate la momentul desfasurarii concursului este posibil ca o parte dintre numere sa se distribuie prin posta electronica, sub forma de fisier PDF, participantii urmand sa isi tipareasca propriul numar.

Medalia

Toti concurentii care trec linia de finish la una dintre cursele Timotion vor primi medalia evenimentului.

Tricoul evenimentului

Ca în fiecare an, organizatorii vor pregăti un tricou oficial al evenimentului care să le reamintească participanților de mișcare dar și despre implicarea lor activă în comunitate. Revenim cu detalii.

Echipament

Echipament de mișcare recomandat:

  • încălţăminte și vestimentație sport
  • numărul de concurs (pus la dispoziție de către organizatori)

Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentele care au loc în timpul alergării participanților.

Retragerea din cursă

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să participe la eveniment, sau care nu mai poate continua cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori prin e-mail sau pe pagina de Facebook Timotion.

Taxa de participare nu se va înapoia în cazul retragerii din cursă.

Drepturi de autor

Prin înscrierea la eveniment participanţii dau dreptul organizatorilor, inclusiv partenerilor, să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini cu participanţii.

Alte Prevederi

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa prezentul Regulament.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a optimiza numarul de locuri disponibile la cursele Timotion, cu respectarea conditiilor impuse de regulile de prevenire a pandemiei la momentul desfasurarii evenimentului.

In cazul in care evenimentul nu va avea loc la data anuntata organizatorul va incerca organizarea evenimentului la o data ulterioara, existand posibilitatea schimbarii formatului evenimentului in functie de conditiile impuse de catre autoritati pentru acea perioada.

Previous Next