|   Inscriere 

Regulament de participare

Prin ÎNSCRIEREA la acest eveniment, concurenții acceptă automat prezentul Regulament.

„Timotion – Timişoara se mişcă” este un eveniment sportiv de masă având ca scop promovarea unui stil de viaţă sănatos prin mişcare şi sport, precum şi strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile şi cauze din Timişoara şi din regiunea de vest a țării. Acesta este denumit în continuare Eveniment sau Evenimentul.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Asociaţia Alergotura”  şi de Fundaţia Comunitară Timişoara, în parteneriat cu autorităţi şi instituţii locale, cu sponsori, asociaţii şi persoane juridice sau fizice, care îşi aduc aportul pro-bono / sub forma de voluntariat.

Informaţii cu titlu general

Informaţiile despre cursele disponibile sunt publicate pe site-ul evenimentului: www.timotion.ro. Modificarile evenimentului vor fi comunicate pe site-ul şi pagina de Facebook Timotion.

Detalierea curselor

Cursele Timotion ediția 2020 sunt disponibile la: http://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/.

Orice modificări vor fi anunțate pe site şi pagina de Facebook a Evenimentului.

Înscriere şi taxa de participare

Vârsta recomandată

În caz de semimaraton, recomandăm ca participanții sa aibă 16 ani împliniţi la data de 3.10.2020.

Pentru distanțe între 6-10 km, recomandăm ca participanții sa aibă 12 ani împliniţi la data de 03.10.2020.

Pentru distanțe mai mici de 5 km, recomandăm ca participantii sa aibă 5 ani împliniți la data de 03.10.2020.

Recomandăm copiilor cu vârsta de până la 12 ani (născuți după 3 octombrie 2009) să participe doar însoțiți de un părinte / tutore, care să alerge împreună (lângă) minor pe toată durata cursei.

Înscrierea

Înscrierea se va face până la data de 30 septembrie 2020, online pe  http://www.timotion.ro/inregistrare/ (pentru cei care participă prima dată). Persoanele care au deja un cont de la ediţia anterioară vor trebui să se autentifice pe pagina http://www.timotion.ro/login/.

Persoanele care s-au încris deja la Timotion VI și au plătit taxa de participare au fost mutate la cursa Timotion  – Timișoara se mișcă. Dacă taxa de participare plătită de persoana deja înscrisă este mai mare decât taxa de participare unică transmisă, participantul are următoarele opțiuni:

1. Să doneze diferența de sumă catre proiectul ales.

2. Să ceară restituirea diferenței în contul din care s-a făcut plata.

Persoanele care s-au înscris deja la Timotion VI și nu au plătit taxa de participare se pot re-înscrie la una dintre cele 2 curse disponibile din contul de alergător.

Taxa de participare unică 60 lei

Participarea este gratuită pentru copiii sub 12 ani (născuți după 3 octombrie 2009).

Detalii plată

Beneficiar: Clubul Sportiv Asociatia Alergotura
Banca: Banca Comercială Română
IBAN: RO93 RNCB 0715 1573 8666 0001
În cazul în care plata se face prin transfer bancar sau depunere de numerar la ghişeul băncii, trebuie specificate urmatoarele:

  • Numele participantului (sau participanţilor) pentru care se achită taxa de înscriere
  • Numărul de referinţă primit la efectuarea înscrierii online pe timotion.ro sau numerele de referinţă în caz că se efectuează plata pentru mai mulţi participanţi odată

La ediția Timotion 2020 taxa de participare este nerambursabilă și nu poate fi transferată altui participant. Taxa de participare poate fi restituită doar în cazul în care evenimentul nu poate avea loc din motive care țin de organizatori, însă nu din motive care nu țin de organizatori. Unul dintre scopurile evenimentului Timotion, pe langă cel de mișcare/alergare, este acela de a sprijini comunitatea din care facem parte, respectiv proiectele ONG-urilor înscrise la Timotion.

Participare

Fiecare participant înscris va primi numărul de concurs prin e-mail, de aceea este esențială transmiterea unei adrese de e-mail valide la înscriere. Numărul de alergare primit pe e-mail va fi printat de participant și purtat în timpul alergării.

Fiecare persoană odată înscrisă este automat de acord să alerge pe propria răspundere. Organizatorii nu sunt răspunzători pentru orice posibile accidente şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acest eveniment.

Număr de cursă

Fiecare persoană înscrisă va primi număr de alergător prin e-mail, după achitarea taxei de participare și confirmarea participării. Participantul va printa numărul și îl va purta în timpul alergării, pentru a marca faptul că este alături de comunitatea  Timotion. Anul acesta nu vor exista kit-uri de participare.

Medalia

Medalia se va înmâna personal, în perioada 3-11 octombrie, în intervalul orar 17-21 (pt zilele lucrătoare) și 9-21 (în zilele de weekend), la Poarta de Finish din Parcul Regina Maria.

Poarta de Finish este locul care marchează finalul cursei alergătorului, prin care acesta va trece ca simbol al participării la ediția de pandemie Timotion 2020. Volutarii Timotion vor aștepta participanții la Poarta de Finish pentru a sărbători împreună finalul cursei și pentru a le înmâna medalia. Accesul la zona de finish va fi controlat astfel încât să se respecte măsurile de distanțare socială și siguranța sanitară care vor fi în vigoare la perioada evenimentului.

Tricoul evenimentului

Ca în fiecare an, organizatorii vor pregăti un tricou oficial al evenimentului care să le reamintească participanților și nu numai despre implicarea lor activă în comunitate. Tricoul va putea fi achiziționat, contra sumei de 30 lei – adult, 25 lei – copil, direct din profilul de participant, la înscrierea în cursă sau ulterior, dar nu mai târziu de 20 septembrie 2020.
Cei care vor achita contravaloarea tricoului până în data de 20 septembrie îl vor primi la Poarta de Finish după primirea medaliei. Cei care vor dori să achiziționeze tricoul ulterior acestei date o vor putea face doar în limita stocurilor disponibile, fără ca organizatorul să poată garanta mărimea solicitată.

Echipament

Echipament de mișcare recomandat:

  • încălţăminte sport
  • numărul de concurs care va fi primit prin e-mail de la organizator, și poate fi purtat în timpul cursei pe partea din faţă a echipamentului de mișcare

Organizatorii nu sunt responsabili pentru orice fel de accident care are loc în timpul alergării participanților.

Retragerea din cursă

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să participe la eveniment, sau care nu mai poate continua cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori prin e-mail sau pe pagina de Facebook Timotion.

Taxa de participare nu se va înapoia în cazul retragerii din cursă.

Drepturi de autor

Prin înscrierea la eveniment participanţii vor autoriza automat organizatorii inclusiv partenerii să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini cu participanţii.

Previous Next