|   Inscriere 

Cursa #TimotionEverywhere

For English, please read instructions in the second part of this page below!

Cursa #TimotionEverywhere (minim 1km) este o cursa noua venita ca raspuns la multe cereri pe care le-am primit de la suporterii Timotion care nu sunt in Timisoara in data de 14 aprilie 2019.

Esti suporter al miscarii „Timotion – Timisoara se misca!” si din diverse motive NU poti participa fizic la eveniment? Iti dam posibilitatea sa imbini alergarea cu implicarea in comunitate. Alege-ti proiectul, inscrie-te la Cursa #TimotionEverywhere iar noi iti vom trimite un „numar de concurs” pe care sa il printezi si sa-l porti in ziua de 13 sau 14 aprilie intr-o alergare de cel putin 1km. Daca participi la un concurs de alergare din alt oras in acea zi cu atat mai bine, vei avea doua numere de participare :). Posteaza pe pagina de Facebook a Timotion un selfie cu tine, ca prietenii tai sa stie ca ai alergat virtual impreuna cu ei – mentioneaza localitatea, distanta si pune hashtag-ul #TimotionEverywhere

Înscrierile se fac online prin accesarea butonului Inscriere.

Ce presupune înscrierea online?

În cazul în care ai participat la Timotion in anii anteriori, autentifică-te şi mergi direct la pagina ta de profil.

Pentru a te înscrie anul acesta si a participa „de departe” (căci nu este chiar virtual! 🙂 ) cu noi la curse, vei alege cursa #TimotionEverywhere precum şi proiectul pe care îl vei susține prin taxa ta de participare la eveniment (30 lei).

Opţional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte, o echipă putând însemna orice de la un grup de colegi de serviciu sau de şcoală, la membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni. Vom avea un clasament pentru a stabili echipa cu cel mai mare număr de participanţi și echipa care a strâns cele mai multe fonduri (indiferent de cursele la care au participat membrii echipei sau proiectele pe care le-au susţinut).

Daca te înscrii la Timotion pentru prima data, va trebui sa furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului. Pe baza acestei adrese de e-mail îți vei putea accesa oricând profilul şi vei putea să:

  • Vezi numărul de referință pe care trebuie să-l incluzi în instrucţiunile de plată, pentru transfer bancar sau plata la ghişeul unei bănci
  • Verifici statusul înscrierii, după ce ai efectuat plata taxei (acesta va fi actualizat cat mai repede cu putinta)
  • Adaugi / modifici echipa din care faci parte
  • Înscrii unul sau mai mulți copii sub 12 ani
  • Te înscrii la încă o cursă
  • Adaugi o poză și un text în care te prezinţi
  • Îți activezi profilul de campion – optional
  • Plătești taxa de înscriere online, cu cardul.

Odata validata inscrierea iti vom trimite pe adresa de e-mail, cel mai tarziu pe data de 12 aprilie, un fisier pdf cu cu „numar de concurs” pe care sa-l tiparesti si sa-l porti in timpul alergarii.
Alergarea trebuie facuta in perioada 13-14 aprilie 2018 la orice ora dorești tu și o vei face pe o distanță de cel putin 1km, într-un loc pe care tu îl alegi, în condiții de siguranță. Recomandăm ca minorii înscriși la această cursă să alerge sub supravegherea sau cu acordul unui părinte sau tutore legal.

La terminarea alergării te rugăm să postezi pe pagina de FB a evenimentului un selfie cu tine, menționând unde ai alergat (orașul) și pe ce distanță, împreună cu hashtagul #TimotionEverywhere.

Mulțumim pentru implicarea activă în comunitate!

To participate to the #TimotionEverywhere race you need to:
Register for the event by accessing this link: https://www.timotion.ro/inregistrare/ . If you already have a Timotion account go directly here:
Fill in the info in the form provided, considering that:
Nume de familie = Family name
Prenume = First name
Adresa de e-mail = e-mail address (this will be your username and also used for communication so it is better to give a real one 🙂 )
Parola = Password
Reintroduceti parola = fill in with the same password, for validation
Data nasterii = Date of birth
Telefon – this is an easy one…
Oras = City
Gender = „Masculin” / „Feminin”
Alege un proiect = Choose one project (list of projects …)
Alege o cursa = Attention! Here you need to choose „Cursa #TimotionEverywhere”. For all the rest you need to be in Timisoara to participate.
Alege o echipa = Choose a team (optional)
Make sure that the last box is ticked – that means that you are OK with the overall event rules – and then you click „MAI DEPARTE” (Next).

On the next page you can access your profile by using the e-mail and password.
Once your registration is completed you can get it confirmed instantly by paying with a credit card („Plateste cu cardul”).

Previous Next