|   Inscriere 

Cursa #TimotionEverywhere

For English, please read instructions in the second part of this page below!

Cursa #TimotionEverywhere (minim 1km) este o cursă inițiată ca răspuns mai multor cereri pe care le-am primit de la susținătorii Timotion care nu sunt in Timisoara in perioada 3-11 octombrie 2020.

Ești suporter al mișcării „Timotion – Timișoara se mișcă!” și din diverse motive NU poți participa la eveniment în Timișoara? Îți oferim posibilitatea să îmbini alergarea cu implicarea în comunitate. Alege-ți proiectul, înscrie-te la Cursa #TimotionEverywhere iar noi iți vom trimite un „număr de concurs” pe care să-l imprimi și să-l porți în săptămâna 3-11 octombrie într-o alergare de cel puțin 1km. Dacă participi la un concurs de alergare din alt oraș în această perioadă, va fi cu atât mai bine, vei avea doua numere de participare 🙂 Afișează pe pagina de Facebook a Timotion o fotografie selfie cu tine, ca prietenii tai să știe că ai alergat virtual împreună cu ei – menționează localitatea, distanța și pune hashtag-ul #TimotionEverywhere .

Înscrierile se fac online prin accesarea butonului Inscriere.

Ce presupune înscrierea online?

În cazul în care ai participat la Timotion în anii anteriori, autentifică-te și mergi direct la pagina ta de profil.

Pentru a te înscrie anul acesta și a participa „de departe” (căci nu este chiar virtual! 🙂 ) cu noi la curse, vei alege Cursa #TimotionEverywhere şi proiectul pe care dorești să-l susții prin taxa ta de participare la eveniment (60 lei).

Opțional, vei putea specifica numele echipei din care faci parte, o echipă putând însemna orice de la un grup de colegi de serviciu sau de scoală, la membrii unui club sau pur şi simplu un grup de prieteni. Vom avea un clasament pentru a stabili echipa cu cel mai mare număr de participanţi și echipa care a strâns cele mai multe fonduri (indiferent de cursele la care au participat membrii echipei sau proiectele pe care le-au susținut).

Dacă te înscrii la Timotion pentru prima data, va trebui sa furnizezi o adresă de e-mail validă, pe care noi îți vom trimite actualizări legate de desfășurarea evenimentului. Pe baza acestei adrese de e-mail îți vei putea accesa oricând profilul şi vei putea să:

  • Vezi numărul de referință pe care trebuie să-l incluzi în instrucţiunile de plată, pentru transfer bancar sau plata la ghişeul unei bănci
  • Verifici statusul înscrierii, după ce ai efectuat plata taxei (acesta va fi actualizat cât mai repede cu putință)
  • Adaugi / modifici echipa din care faci parte
  • Înscrii unul sau mai mulți copii sub 12 ani
  • Te înscrii la încă o cursă
  • Adaugi o poză și un text în care te prezinți
  • Îți activezi profilul de campion – optional
  • Plătești taxa de înscriere online, cu cardul.

Odată validata înscrierea iți vom trimite pe adresa de e-mail, cel mai târziu pe data de 2 octombrie, un fișier pdf cu cu „număr de concurs” pe care să-l tipărești și să-l porți în timpul alergării.
Alergarea trebuie făcută în perioada 3-11 octombrie 2020 la orice ora dorești tu și o vei face pe o distanță de cel putin 1km, într-un loc pe care tu îl alegi, în condiții de siguranță. Recomandăm ca minorii înscriși la această cursă să alerge sub supravegherea sau cu acordul unui părinte sau tutore legal.

La terminarea alergării te rugăm să postezi pe pagina de FB a evenimentului o fotografie selfie cu tine, ca prietenii tai să știe că ai alergat virtual împreună cu ei – menționează localitatea, distanța și pune hashtag-ul #TimotionEverywhere .

Mulțumim pentru implicarea activă în comunitate!

To participate to the #TimotionEverywhere race you need to:
Register for the event by accessing this link: https://www.timotion.ro/inregistrare/ . If you already have a Timotion account go directly here:
Fill in the info in the form provided, considering that:
Nume de familie = Family name
Prenume = First name
Adresa de e-mail = e-mail address (this will be your username and also used for communication so it is better to give a real one 🙂 )
Parola = Password
Reintroduceti parola = fill in with the same password, for validation
Data nasterii = Date of birth
Telefon – this is an easy one…
Oras = City
Gender = „Masculin” / „Feminin”
Alege un proiect = Choose one project (list of projects …)
Alege o cursa = Attention! Here you need to choose „Cursa #TimotionEverywhere”. For all the rest you need to be in Timisoara to participate.
Alege o echipa = Choose a team (optional)
Make sure that the last box is ticked – that means that you are OK with the overall event rules – and then you click „MAI DEPARTE” (Next).

On the next page you can access your profile by using the e-mail and password.
Once your registration is completed you can get it confirmed instantly by paying with a credit card („Plateste cu cardul”).

Previous Next