|   Inscriere 

Education in the village

Suma
stransa
1,566RON
Target
proiect
22,000RON
Procentaj
din proiect
7.1%
Numar
donatii
20


Doneaza si tu!


Doneaza si tu

Campionii
nostri

Numar
campioni
3

Andreea Melina , din echipa Educația la sat

Alerg pentru sustinerea educatiei in zona rurala, pentru copiii vulnerabili care au extrem de multa nevoie de ajutor si suport. Accesul lor la educatie de calitate e foarte redus, ceea ce impacteaza direct calitatea vietii pe care o vor avea ca adulti. Cunosc proiectul inca de la inceput si mi-e drag pentru ca ma indentific cu valorile si principiile pe care organizatia "Educatia la sat" le are. Cel mai mic ajutor din partea voastra inseamna foarte mult pentru ei.

Suma stransa: 426 lei


SUSTINE-L SI TU

Sîrbu Ancuta , din echipa Educația la sat

Educația copiilor este cea mai urgenta prioritate din tara asta. Inainte să investim in orice, cred că trebuie să investim in cei care vor duce sau nu, mai departe munca noastră. Copiii de la sat au nevoie de servicii de educație mai bună, adaptate nevoilor si timpului in care traiesc. Copiii vulnerabili trebuie sustinuți, altfel ei nu reusesc să termine nici măcar școala gimnazială, riscul abandonului școlar este in creștere la fel ca analfabetismul funcțional. Alerg pentru educația copiilor din satul Coșteiu. Toți copiii au nevoie de o educație de calitate și drepturi egale.

Suma stransa: 400 lei


SUSTINE-L SI TU

Lelia Samson , din echipa Educația la sat

Și copiii defavorizați au nevoie și dreptul la educație! Dacă creștem nivelul de educație, putem schimba destine, viitorul și chiar societatea :) Cel mai mult au nevoie de ajutor în educație copiii din școlile de la sat, unde rata analfabetismul și a abandonului școlar e mare.

Haideți să îi ajutăm pe acești copii, să le schimbăm măcar puțin destinul! O facem pentru viitorul lor și al nostru, al tuturor.

Chiar dacă nu alergi, poți susține proiectul și pe acești copii! Spune-le prietenilor, distribuie postarea, contribuie şi tu cu orice sumă. Orice ajutor e binevenit!

Suma stransa: 100 lei


SUSTINE-L SI TU

Donatii directe

Laurentiu Georgescu 50 RON  
Previous Next