|   Inscriere 

Profil Fundraiser

Maria Hulea sustine Asociatia Copii si Zane: Caietul lui Pișcoțel

Maria Hulea image
Suma stransa1,740RON
Target personal1,500RON
Procentaj din
target
116 %
Nr
donatii
20

Echipa mea de suflet. Oamenii care ne-au fost alături și ne sunt alături de atâția ani, oamenii care au lucrat și lucrează cu drag cu Rareș, chiar dacă mâine-poimâine devine adult. Nu „l-au abandonat”.
Aleg să le fiu campion așa cum le-am fost la toate proiectele până acum. Știu ce înseamnă resursele și materialele după care să lucrezi. Acum 12 ani nu existau aproape deloc și am muncit foarte mult întreaga echipă să ne facem materiale de lucru. De la puzzle din 2 piese până la fișe de scriere și imagini clare după care să îl putem învăța. Am pus și la dispoziția altor părinți tot ce am avut noi și știu că le-am fost de ajutor.
E un proiect important și de mare ajutor pentru părinții de copii cu dizabilități, mai ales în vremurile astea pandemice când terapia s-a făcut acasă foarte mult.
Nu pot decât să sper că voi reuși cu ajutorul vostru să îmi adun suma propusă și anul acesta, deși știu că sunteți mulți cei care ați rămas fără resurse financiare și nu vă este ușor să faceți față acestei perioade.
Vă mulțumesc în avans tuturor celor care rezonați cu noi și ne ajutați sa rezistăm. Eu mă declar campionul lor, dar voi toți cei care veți dona sunteți campionii mei.



Previous Next