|   Inscriere 

Inscrie-te

Alergare în siguranță

Timotion 2021 este un eveniment de alergare, realizat în condiții de pandemie: facem totul posibil să ne asigurăm că Timotion 2021 va fi un eveniment sigur, adaptat condițiilor actuale de siguranță. Suntem în contact cu autoritățile locale și autorități medicale pentru asigurarea unor condiții bune de alergare. Nu știm care vor fi condițiile de organizare la data evenimentului, dar în calitate de organizatori, vom respecta toate regulile impuse de autorități și vă vom informa despre modul în care evenimentu va fi organizat.

To participate to TimotonEverywhere find registration details here

Perioada de înscrieri pentru Timotion 2021 s-a încheiat.

Dacă reprezentați un ONG, și nu aveți deja cont, puteți crea unul aici: Înscriere ONG

Îți mulțumim pentru interes! Dacă te-ai înscris și ești confirmat la o cursă necronometrată vei primi numărul de participare pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat pe site.

Dacă te-ai înscris și ești confirmat pentru o cursă cronometrată, te vom aunța curând de unde îți poți ridica kitul de participare.

De asemenea, pana în 30.06 mai poți să donezi pentru unul din cele 11 proiecte în folosul comunității.

Cum verifici dacă ești confirmat?

Fie te autentifici și vei vedea statusul în secțiunea „Cursele la care te-ai înscris” din pagina ta de profil, fie cauți în Lista participanților.

Notă: Suntem în plin proces de confirmat înscrierile de pe ultima sută de metri. Dacă și după data de 25 mai apari cu statusul ”Neconfirmat” deși tu ai făcut plata, te rugăm să ne trimiți un e-mail la info@timotion.ro

Previous Next